Wiggio: molt recomanable per a propostes de treball col·laboratiu

Wiggio és una plataforma en línia dissenyada per facilitar el treball en grup i, les pròpies característiques fan que sigui especialment recomanable per a propostes de treball col·laboratiu: compta amb eines per a la comunicació, la gestió i organització del grup i la gestió d’informació i continguts.

wiggio[Imatge extreta de: <http://wiggio.com/>]

Destaquem per la seva simplicitat d’ús i el seu bon funcionament:

  • La seva missatgeria interna que permet deixar missatges de veu, de text o vídeo.
  • El seu sistema de videoconferència d’escriptori
  • El seu directori / repositori d’arxius que permet organitzar en carpetes i guardar diferents tipus d’arxius, l’edició en línia i gestionar les diferents versions d’un mateix document que puguin estar treballant els integrants del grup.
  • La seva sala de xat i,
  • El seu calendari, que pot ser sincronitzat amb altres sistemes de calendari que hi ha a la xarxa com ara Google Calendar.

La seva interfície és simple i amigable, compta amb l’ajuda de vídeos tutorials curts que mostren l’ús de les diferents opcions. Per accedir, exigeix ​​completar un formulari amb les vostres dades o es pot fer a través d’un perfil de Facebook. És d’accés gratuït encara també existeix una versió de pagament, per als qui els interessi personalitzar la interfície.

URL: <http://wiggio.com/>

 

 

 

Autor: campusextens

Campus Extens és un servei d'ensenyament flexible i a distància que incorpora l'ús de la telemàtica en l'ensenyament universitari. Universitat de les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*