Softcatalà: Informàtica i programari en català

«Softcatalà és una associació sense ànim de lucre, registrada des del 1998 com a tal a Mallorca, l’objectiu bàsic de la qual és fomentar l’ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies. Tot i estar registrada a Mallorca, Softcatalà desenvolupa la seva activitat arreu dels Països Catalans amb normalitat».
                                     [Extret de: <http://www.softcatala.org/wiki/Qui_som>]

imatge

[Imatge extreta de: <softcatala.org>]

Un dels objectius de Softcatalà és afavorir i fomentar la presència i l’ús del català en qualsevol dels àmbits de les noves tecnologies (TIC), ja que els termes i programaris en aquest camp provenen habitualment de l’anglès.

Autor: campusextens

Campus Extens és un servei d'ensenyament flexible i a distància que incorpora l'ús de la telemàtica en l'ensenyament universitari. Universitat de les Illes Balears

Una resposta a «Softcatalà: Informàtica i programari en català»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*