Visiona i comparteix vídeos de YouTube amb SafeShare.TV

SafeShare.TVYouTube és el servei de reproducció en temps real (streaming) més popular de la xarxa, però, tal vegada, veure els seus vídeos no sigui la millor experiència. Els comentaris i els anuncis destorben l’atenció, i acabam llegint-los i mirant-los en lloc de parar atenció al vídeo, que, en principi, era el que ens interessava.
safeshare.tv
Safeshare.TV és un servei que ens permet compartir vídeos de YouTube d’una manera menys desordenada i amb menys elements de distracció. Simplement, proporcionant l’enllaç d’un vídeo de YouTube es genera un enllaç personalitzat de SafeShare.TV; podem canviar el tema de nom, de fons, i podem especificar el fragment que volem compartir, i si volem permetre botons de compartició social. I també dóna la possibilitat de descarregar el vídeo.

URL: <http://safeshare.tv/>

Propostes didàctiques

  • El professor comparteix un vídeo amb el alumnes per realitzar una activitat o prova d’avaluació.
  • Si els alumnes han de produir un vídeo com a resultat d’una activitat o prova d’avaluació, poden compartir el resultat amb un enllaç SafeShare.TV.

Més informació

SafeShare.TV FAQ

Fòrum de discussió de l’eina: support

Autor: campusextens

Campus Extens és un servei d'ensenyament flexible i a distància que incorpora l'ús de la telemàtica en l'ensenyament universitari. Universitat de les Illes Balears

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*