GoEar: reproducció i emmagatzematge d’arxius d’àudio

Go ear

GoEar és una plataforma online i gratuïta que ens permet reproduir i pujar arxius d’àudio. No és necessari l’enregistrament per poder escoltar els arxius i llistes de reproducció del lloc. Si es enregistrem si podrem pujar els nostres propis arxius i podrem desprès distribuir-los a partir de l’enllaç web que es generarà una vegada pugem els arxius.

GoEar permet pujar i guardar en el seu servidor arxius d’àudio. A cada recurs sonor se li pot assignar informació textual: títol de la cançó i descripció. Això facilita la recerca. Cada pista d’àudio disposarà d’una pàgina pròpia amb un URL d’accés directe i on es proporciona un codi HTML per inserir el seu reproductor en un article del nostre blog, pagina web o fins i tot a Moodle .

GoeEar també te la seva versió per a dispositius mòbils

URL: < www.goear.com>

Propostes didàctiques

Distribució d’arxius d’àudio elaborats pels professor, pels alumnes o trobats per la xarxa.

  • Els alumnes poden pujar els seus treballs en format àudio.
  • Inserció del reproductor de Go ear a blogs i a altres plataformes.
  • Recerca de informació, creació i distribució de llistes.

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Deixa un comentari