Jimdo: l’eina més fàcil i eficient per a l’administració de continguts web

jimdo

Jimdo

 Jimdo és un dels editors web gratuïts més usats del moment, caracteritzat per la seva facilitat d’ús pel fet que no es requereix saber codi HTML ni programació. Les pàgines web creades s’emmagatzemen en el servidor de Jimdo, i l’adreça URL és un subdomini de jimdo.com.

jimdoLa interfície de Jimdo està basada en un sistema de mòduls que es poden afegir, moure i eliminar de forma flexible. D’aquesta manera s’hi poden inserir textos, galeries d’imatges, vídeos de YouTube, ginys i altres elements. El disseny de la pàgina també es personalitza de forma fàcil per mitjà de plantilles predeterminades o inserint plantilles pròpies.

Una de les peculiaritats destacades de Jimdo és la facilitat amb la qual podem vendre en línia qualsevol producte. Es pot posar en marxa una tenda en qüestió de minuts i es poden configurar pagaments amb sistemes com TPV virtual, PayPal, etc.

Jimdo està disponible en 8 idiomes (espanyol, francès, anglès, alemany, italià, japonès, rus i xinès), i també és present en tres versions possibles: gratuïta, Pro i Business, de manera que s’ofereixen prestacions concretes per a usuaris diferents.

URL: <http://es.jimdo.com/>

Característiques tècniques

• edició en línia des del mateix navegador
• gran varietat de plantilles per escollir
• fàcil incorporació de mòduls socials
• blog integrat amb la plantilla
• connexió amb Dropbox
• col·loca fotografies, vídeos i material descarregable
• botiga en línia molt fàcil de configurar
• llibre de visites i butlletí electrònic
• suport tècnic en castellà

Recursos

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Una resposta a «Jimdo: l’eina més fàcil i eficient per a l’administració de continguts web»

Deixa un comentari