ThingLink: imatges interactives amb explicacions addicionals

[Imatge extreta del Blog de Raúl Diego]

És una aplicació web gratuïta que permet afegir a les imatges diferents etiquetes interactives com ara enllaçar-hi un URL per donar més informació als nostres alumnes, afegir-hi imatges, vídeos, àudios, anotacions, etc.

Accedim a ThingLink i ens registram a <Log in> . Podem tant registrar-nos-hi lliurement com accedir-hi des del compte de Facebook, de Twitter i de Google+, amb el qual permet importar les imatges que tinguem públiques, a més de poder pujar les imatges des del nostre ordinador per poder-les convertir en interactives.

La imatge interactiva es pot publicar i compartir a xarxes socials mitjançant l’URL i el codi embed per poder –les inserir a la nostra web, blog, etc.

URL: <https://www.thinglink.com/>

Propostes didàctiques

  • Crear imatges explicatives del continguts de la nostra assignatura i publicar-es a Moodle.

Recursos

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

2 respostes a «ThingLink: imatges interactives amb explicacions addicionals»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *