Layar: creació de realitat augmentada a partir d’imatges i documents

LayarLayar Creator és una eina en línia que ens permet crear realitat augmentada a imatges o documents. Una vegada hem pujat la imatge o el document podrem configurar-los perquè mostrin contingut multimèdia. Les creacions realitzades en línia podran ser utilitzades des de qualsevol dispositiu mòbil amb iOS o amb Android, ja que necessitarem l’eina Layar per poder escanejar-les i veure’n els continguts.

LayarAquesta eina ens permet el seu ús amb diferents característiques segons el tipus de compte que utilitzem; el que nosaltres farem servir és el gratuït, i des d’aquest format se’ns garanteix que la nostra publicació estarà disponible 60 dies, i, a canvi, Layar hi posa publicitat pròpia. Hi ha la possibilitat de pagar diferents quotes per aconseguir millores en les prestacions de l’eina. Aquesta eina només està disponible en anglès.  [Imatge extreta de: <https://www.layar.com/products/creator/>]

URL: <https://www.layar.com/products/creator/>

Propostes didàctiques

  • Crear imatges interactives.
  • Crear documents interactius.
  • Augmentar la informació per facilitar l’aprenentatge.
  • Facilitar informació addicional als usuaris.
  • Treballar la creativitat en les produccions dels nostres alumnes per realitzar una exposició.

Recursos

 Enllaços a tutorials, manuals:

Enllaç a altres blogs informatius sobre l’eina en qüestió:

Exemples d’ús

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Deixa un comentari