Bloguejant a la velocitat del pensament: P2 theme

P2 theme és una plantilla per a WordPress que transforma un blog estàndard en un blog amb un entorn col·laboratiu amb funcions socials. P2 theme té característiques com comentaris en línia, formulari de missatges, edició en línia de missatges i comentaris o actualitzacions en temps real sense necessitat de fer-ho des del tauler intern, sinó des de la mateixa plana d’inici. Aquest tema converteix un blog  en una eina que facilita la comunicació entre grups.P2 theme

La plantilla es pot descarregar per ser emprada a WordPress.org i també es pot activar des de WordPress.com per a un blog existent o un de nou.

La interfície de la pàgina inicial es va configurant amb les entrades, que poden ser de diferents tipus: actualitzacions d’estat, entrada de blog amb el seu títol, amb format de cita, o entrada per compartir un enllaç. Totes les entrades i tots els comentaris, amb els seus fils imbricats, es troben a la pàgina inicial. Es pot triar mostrar o ocultar els comentaris segons la necessitat. La informació es va organitzant entorn d’etiquetes; se’n suggereixen en funció de les ja emprades anteriorment. Els usuaris reben notificacions en temps real quan es publiquen o s’actualitzen els comentaris. Els usuaris també poden fer ús de pràctiques dreceres del teclat. Es pot fer un seguiment per RSS d’autors, d’etiquetes o de cerques.

A part de les característiques específiques del tema P2, els usuaris gaudiran de totes les possibilitats que ofereix WordPress quant a subscripció i seguiment o quant a la configuració del blog, i l’aparença i l’ús de diferents ginys que integrin diferents elements.

URL: <http://p2theme.com/>

Propostes didàctiques

  • Manera diferent i innovadora per recopilar, publicar i compartir informació sobre qualsevol tema per part del professor o dels alumnes.
  • Pot ser emprat com a eina per a la organització i el desenvolupament de feines entre grups físicament separats o per treballar de manera asíncrona.

Recursos

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Una resposta a «Bloguejant a la velocitat del pensament: P2 theme»

Deixa un comentari