Hive.ly! Compartint amb privacitat i preservant la propietat

Hive.ly és una xarxa social gratuïta i sense publicitat, que ens permet compartir informació amb els nostres contactes dins l’aplicació de manera privada, i preservant la propietat dels continguts. Una vegada hem completat el senzill procés de registre, entre les utilitats que podem fer servir trobam les següents:

  • Un tauler d’anuncis on es pot anar compartint informació amb els nostres contactes o grups de l’aplicació; podrem crear entrades amb fotos i vídeos sempre triant en tot moment qui hi té accés.
  • Missatges per a converses més privades.
  • Enquestes per demanar opinions o per posar-se d’acord per dur a terme activitats o esdeveniments; enquestes simples o amb múltiples opcions de resposta, i de manera anònima, si cal.
  • Es poden fer galeries de fotos, música o vídeo en un entorn totalment privat i segur.
  • Es poden compartir amb un grup o usuari documents com ara presentacions, fulls de càlcul, aplicacions, sense problemes d’espai.

hiveURL: <https://hive.ly/home.php>

hive12Propostes didàctiques

  • Qualsevol activitat o treball en grup, com ara recerques documentals o bibliogràfiques, desenvolupament de continguts,  amb  utilitats que trobam generalment als blogs o les xarxes socials; els participants comparteixen tot tipus d’informació i continguts preservant-ne la privacitat, i sempre d’una manera segura i privada.

Recursos

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Deixa un comentari