Crea presentacions espectaculars, comparteix-les i navega-hi amb emaze

Emaze és l’última generació tecnològica quant a les presentacions en línia, per a les quals possibilita, automàticament, un disseny atractiu. Les dades massives (big data) i els algoritmes d’aprenentatge automàtic d’emaze utilitzen les presentacions aportades per tots els usuaris, més de 20 milions, per redissenyar les presentacions de PowerPoint i transformar-les en històries impressionants.
La tecnologia HTML5 permet la inclusió de gifs, multimèdia, dades en temps real, hipervincles i d’altres.emaze

Emaze és senzill de fer servir; en pocs minuts es crea una presentació atractiva. Té dissenys d’última generació; és multidispositiu: podem veure les presentacions en qualsevol ordinador, portàtil, tauleta tàctic (tablet) o telèfon intel·ligent (smartphone) i editar-les-hi; i és un programari basat en el núvol: permet accedir a les presentacions des de  qualsevol lloc en línia.

Una vegada ens hem donat d’alta en la plataforma, triam el pla de subscripció  gratuït, que, amb limitacions, ens permet fer ús del servei; i accedim al tauler des del qual podem crear un nou projecte d’emaze o «emazificar» («emazify») una PowerPoint.

emaze

A més de presentacions, podem crear minillocs web, targetes digitals, i jocs o històries visuals a partir de les plantilles que ens ofereix  la plataforma.

emaze

URL: <https://www.emaze.com/>

Propostes didàctiques

  • A partir de continguts creats a través de l’eina i compartits a les xarxes socials es poden dinamitzar i estimular els debats a les xarxes socials mateixes, o a qualsevol altre fòrum o a classe.
  • Amb aquesta eina el professor pot crear continguts de qualitat i atractius, tant per al desenvolupament del temari de les assignatures com per a l’explicació o l’organització de treballs, seminaris i projectes.
  • Els alumnes poden fer ús de l’eina per crear elements i incorporar-los als seus treballs.

Exemples de presentacions editades amb emaze

https://www.emaze.com/@AFFRRLTI/academic

https://www.emaze.com/@AFFZCLWW/3d-gallery

https://www.emaze.com/@AFFZCLQQ/breaking-news

https://www.emaze.com/@ACZZCLF/presentacion-emaze

 

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Deixa un comentari