InterNOSTRUM: Sistema de traducció automàtica castellà-català

InterNOSTRUM és una eina de traducció en línia, únicament del castellà al català o del català al castellà.

El sistema per traduir és senzill: consisteix a aferrar al quadre de text un màxim de 16384 caràcters. El resultat, generalment, és satisfactori, tot i que convé revisar-lo amb qualque eina de correcció (Word, OpenOffice…).

Cal comentar que aquesta eina estarà disponible fins al 31-05-2014; a partir del mes de juny, s’obrirà la plataforma lliure/de codi font obert: Apertium

 

 [Extret de: https://commons.wikimedia.org/]

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Una resposta a «InterNOSTRUM: Sistema de traducció automàtica castellà-català»

Deixa un comentari