Elaboració i allotjament de pàgines web amb Yola.com

Yola és una eina que ens permet l’elaboració i l’allotjament de pàgines web professionals sense necessitat de saber-ne editar el codi manualment. La versió gratuïta permet d’una a tres pàgines per lloc, capacitat de descàrrega d’1GB i eines bàsiques per a l’elaboració de pàgines web.
Podrem crear àlbums de fotografies, compartir vídeos de YouTube, integrar mapes de Google Maps i formularis de contacte. Inclou el sistema d’arrossegar i deixar anar per integrar elements i arxius, i els usuaris poden fer ús de diferents ginys. El servei es completa amb la integració de comerç electrònic, correu electrònic, blogs i registre de dominis.

yola

URL: < https://www.yola.com/ >

Propostes didàctiques

  • Presentació de treballs en forma de pàgina web
  • Recopilació de recursos
  • Elaboració de pàgines web de centres, departaments, de l’assignatura, del curs

Recursos

Exemples de webs educatives fetes amb Yola.com

A la pàgina web de Yola.com podem trobar exemples de llocs webs de diferents àmbits educatius elaborats amb l’eina

Yola
[ Imatge extreta de: <    https://www.yola.com/gallery?page=1 ]
Aquí teniu l’enllaç a alguns dels exemples

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Deixa un comentari