Converteix els textos en arxius d’àudio amb Acapelabox

Acapelabox: servei que possibilita convertir textos en arxius d’àudio. Els idiomes, amb diferents accents o  variants idiomàtiques, que actualment admet l’aplicació són àrab, francès, txec, danès, holandès, anglès, finès, alemany, italià, grec, noruec, polonès, portuguès, rus, espanyol, suec i turc.

És un programari (software) desenvolupat per l’Acapela Group, grup especialitzat en solucions de veu per vocalitzar continguts amb veus autèntiques i originals que expressen el significat i la intenció. Més de 100 veus sintètiques en 30 idiomes estan disponibles per vocalitzar qualsevol contingut amb un resultat d’àudio natural i agradable.acapelabox

URL: <https://www.acapela-box.com/>

Per accedir a funcions com modificar la velocitat de la pronunciació o el to ens hi haurem de registrar.

acapelabox1Però  si volem descarregar-nos els arxius en format mp3 o wav haurem de contractar un pack.

Propostes didàctiques

No obstant això, podem fer servir l’eina gratuïtament per dur a terme exercicis de pronunciació a les classes d’idiomes, i aprofitar els diferents accents disponibles.

Demo

Podem accedir a una demo del seu funcionament a la pàgina web de l’Acapela Group, on sense necessitat de registrar-nos-hi podem provar el seu funcionament, i els idiomes i accents disponibles.

acapelabox2

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Una resposta a «Converteix els textos en arxius d’àudio amb Acapelabox»

Deixa un comentari