PowToon: crea presentacions animades en format vídeo

PowtoonPowToon és una eina en línia que permet desenvolupar presentacions animades en vídeo atractives, per posar a la plana web, per mostrar en una sessió formativa, etc., que poden ser visionades pels usuaris sense opció d’interacció.

La interfície del programa, en anglès, és molt intuïtiva i molt semblant a la de PowerPoint. Es troba dividida en diferents zones per distribuir les eines d’edició i la zona de treball.

Powtoon

El mètode de treball consisteix a seleccionar l’element i arrossegar-lo a la zona de treball. Permet  afegir-hi text, imatges, i aplicar efectes d’animació a cada un dels elements mitjançant la línia de temps. A més, permet incloure-hi música, so i gravacions.

PowToon té diferents tipus de llicències. L’opció gratuïta permet crear vídeos d’una durada màxima de 5 minuts amb qualitat SD, i ofereix la seva marca d’aigua; finalment, poden ser exportats directament a YouTube.

URL: <http://www.powtoon.com/>

Powtoon

Propostes didàctiques

  • El professor pot desenvolupar presentacions per explicar projectes a treballar, i presentar-los a classe, o bé que els alumnes hi accedeixin a través de Moodle.
  • Recurs per a l’alumnat per presentar treballs i conclusions de treballs.

Recursos

Exemples d’ús

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *