ActivePresenter. Captura el teu escriptori i edita la gravació

ActivePresenter

 

ActivePresenter és un programari (software) que ens permet capturar el que succeeix a la pantalla del nostre ordinador, amb l’opció de poder editar el que hem gravat amb multitud de possibilitats (retallar, unir, modificar el so, suprimir, afegir efectes de zoom, inserir anotacions…) i, finalment, exportar-ho al format desitjat.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cudPZAL75Sg?list=PLUwvg-a4D0jwbaosOvtKz7NnApjUpeR5w]

Aquesta eina permet la seva utilització en diverses edicions de Windows (XP, Vista, 7 i 8). La trobam disponible en diferents idiomes, d’entre els quals, l’anglès.

Presenta tres llicències: gratuïta, estàndard i professional. Les diferències més significatives es troben en la diversitat de formats en què permet exportar les captures realitzades. A Campus Extens n’hem utilitzat la versió gratuïta.

URL: <http://atomisystems.com/activepresenter/>

Propostes didàctiques

  • Realitzar videotutorials destinats a la resolució de dubtes dels alumnes.
  • Mostrar com realitzar una pràctica per als nostres alumnes.
  • Ensenyar el maneig de diferents programaris.

Recursos

Exemples d’ús

Autor: Campus Digital

Servei multidisciplinari que gestiona el campus virtual de la UIB, des del punt de vista tècnic i pedagògic. Les funcions del servei són donar formació i suport al professorat i a l'alumnat en l'ús de Moodle, ajudar els docents en la creació de materials didàctics i en la implementació de noves eines i estratègies educatives amb TIC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *